Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagens flykt leder ditt liv ner i ruinerna

Sakta imploderar mitt inre jag,
Jag vet inte ifall jag överlever ännu en dag.
Kaosets innersta punkt expanderar,
Hjälp, jag tror jag kraverar!

Ligger här i nattens djupa svärta,
Mörkrets materia som omsluter avger bara smärta.
De mörka timmarna äro långa,
De djävulska demonerna blir många.

Nu står jag här ensam kvar, demonerna är allt jag har..




Fri vers (Modernistisk dikt) av Morbidinvalid
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid