Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lägga örat till...Om kommunikation, och information.

Har barrikarderats med intryck, och mycket märkligt, då täpps mitt ena öra till.
Måste erkänna att jag lagt örat till...
Under hela kvällen.
Först för karlarna och sedan musiken.

Måste erkänna att jag inte har varit på barrikaderna än.
Hur skulle det vara att vara där?
Som politiskt aktiv, vill jag vara där!
Vill inte vara där, utan någon som helst aning, vad partierna står för, så jag sitter hemma och läser på datorn, de olika partierna partiprogram.

Och apropå örat, det blir mättat, men varför bara det ena? Och varför kramp på ena sidan av ansiktet. Så typiskt mig!




Bunden vers av Mim
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim