Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käftsmäll!

Hur många käftsmällar
kan Du bära..,
Min kära!




Fri vers (Fri form) av jesse james
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-13 08:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
"jag är ett monster min kära, titta bort
jag är nattens mörker min älskade, gå din väg..."

ibland plockar vi ögonblickets blomster vid vägkanten. utan veta och förstå
2018-07-17

  morgonstjärna VIP
själv kan jag bära tusentals
jag gör det ju för en älskad
men jag är ju titan

är du?

kul text

2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

jesse james