Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi sänker nivån lite mer idag


Hopplös & upphetsad - limerick

 

Vid ett SM på medborgarplatsen
ses en höjdhoppare falla platt sen
han strax innan sitt hopp
egna ribban fick opp
och för tidigt sen tappade satsen




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-13 15:05



Bookmark and Share


  limerick
Kan han ha varit dopad som min trestegshoppare från 2007.

En duktig trestegskomet i Närke
tog en rungande sats från sitt märke
och steg ett i Örebro
det andra i Hjo
och det tredje i Söderbärke!
2018-07-13

  Öknens Ros VIP
Det blir fem poängs avdrag! ;)
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP