Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solo in Soho

Det är där jag skulle vilja vara just nu
Ibland alla galna engelsmän
Så mycket brottslighet och skit där som
ständigt håller på och gro
Men det är ju inte mycket mer än vad det är
här i Stockholm vad ni nu än vill tro
Så ifrån Stockholm till Londons Soho skulle
jag bara vilja bygga mig en bro
För jag har ju hört att det är där som min
älskade ska bo
Hon som ska bli till min älskling
För hon ska visst gå där på gatan alldeles ensam
och jobba som gno
Horeri
Så snart kommer jag min älskling och släpper
dig fri ifrån det helvete du tycks leva i…

Solo i Soho
Titeln är stulen ifrån Phil Lynnots platta med
samma namn…

Ken Cassel
13/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel