Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmord

Vilket hemskt ord
För varför ska man ta livet av sig för
då man ändå en dag dör
Då man ändå ifrån dag ett ställer sig i en
osynlig kö
För av jord är du kommen och av jord
skall du åter varda
Men varför ha bråttom ner i graven oavsett
hur ledsen och trött man än är
Tänk på alla som älskar en
Håller en så kär
Alla de som vill ha en här då det är skillnad
på Pär och sankte Per
För sankte Per får vi ju alla tids nog träffa på
ändå när man upp till himmelen gå
När man till alla sina nära och kära ändå måste säga
farväl och krama om Hej då
Så upp med humöret min vän
För idag finns det ju inga självmords ord
taggade på tapen
Kom så hittar vi på något roligt istället
Gör något för att skingra tankarna lite…

`No till självmord´
För vilket hemskt ord!

Ken Cassel
13/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel