Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykläkarna - Granarna

De sant verkande terapueterna verkar via sina varsamma viskningar, milda dofter och kärleksfulla smekningar av sina mellanrum 




Fri vers (Prosapoesi) av S-E Forslin/same
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 16:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
naturen ger lindring och hälsa till sinnet förmodligen för vi andas i nuet
fin text
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same