Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©HenrysDotter (eget foto)


När Mona-Lisa föll utanför ramen.

Leonardo blinkade
åt den sköna,
Mona-Lisa log
och blottade
barmen lite till,
Francesko stampade
i golvet vild
av svartsjuka,
musikerna spelade
på sina violiner
och Leonardo
målade i takt,
den unge poeten
läste om
kärlekens sötma
rodnaden spred sig,
vinet serverades
på silverbricka,
de berusade sig
som i en duell,
yra av hetta,
kysste Leonardo
Francesko,
Mona-Lisa lyfte
på kjolen
och visade barmen,
det var då
hon föll
utanför ramen helt.




Fri vers av HenrysDotter
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-13 16:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en spontan kommentar.
Måste alla kommentarer vara akademiskt acceptabla?
2018-07-13

  HenrysDotter
Lars,nu kanske jag missförstår,men det här var väl inget konstruktivt gällande texten?
2018-07-13

  Larz Gustafsson VIP
"Mona Lisa" måste vara den fulaste, mest motbjudande målning som någonsin framställts.
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter