Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valpar av jord

 

 

 

 

i natten

följde jag de hemlösa

hjordarna

 

valpar av jord

komna ur kull

 

hörde du dem yla

smärtan ur bröst

 

de målade skönhetens språk

 

hjordarna

 

plötsligt

kom du

 

tog mina händer

 

det är vackert att dansa i ängens

skimrande morgondagg

 

hjordarna

hörde jag väcka de talande träden

 

du är ej

här

 

ett rosenblad syntes falla

en humla lyfta bladet in i moln

 

hörde

min själ brista

jag håller den brutna stjälken i min hand




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-13 16:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Har saknat dina ord min vän så vackert berörande
2019-07-02

  Carola Zettergren
Att sorg kan vara så.. Poesi så det förslår. Tycker så mycket om. Känns lite som muminmelankoli.. Sorgligt och mjukt samtidigt.
2018-09-24

  Jan Widströmer VIP
Gåtfullt folkvisevackert
2018-07-14

  Goraxy 89 Orion VIP
De tre avslutande stroferna från "du är ej/ här" BLÄNDAR och förstummar mig - Vilken SORGVACKER avslutning på dikten !!!
2018-07-13

  Viksten
Så vackert
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser