Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstör för dig

Du kommer till mig.
Ber mig att vara tyst.

Om allt som hänt.
Mellan oss. Allt.

Du sagt. Alla älskar.
Dig. Finns inte längre.

Kvar i mig. Bara att.
Du kräver min tystnad.

Så att jag inte hindrar.
Dig. Förstör för dig.

Med henne. Som väljer.
Att blunda. För verkligheten.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-13 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund