Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan allt och inget, mellan jord och himmel.

-Du måste välja!
-Va? Måste jag välja?
-Du väljer mellan de val du har, och dem känner du mycket väl!


Välj mellan politik, och ditt skapande...
-Välj nu!
-Vem ska tvinga mig?
Jag som vill ha allt!




Bunden vers av Mim
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-13 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim