Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar ... Mellan de första två strofernas extrempunkter finns det självfallet även i min värld en gråskala - men då flödet inte handlar om just det utan om någonting där dessa strofer blott tar upp ett par av oändligt många varianter ...


En del skriver mycket ...

... men lever väldigt lite
i verkliga livet ...

En del skriver lite
men har ett verkligt liv
fullt av upplevelser, äventyr
och allt annat man kan tänka sig ...

En del skriver
fantastiska texter i alla 
tänkbara och otänkbara former
strider mot gällande
och skapar helt nya normer ...

En del skriver rent nonsens
men gör det väldigt bra ...

Andra skriver hellre än bra ...

Men oavsett om du har
något att berätta eller ej
så är dina skriftade ord
något som är din egen grej ...

... vilka ibland når ut till flera
och stundom till och med berör mig ...

Det jag vill säga med detta flöde
är att vår tillvaro såväl virtuellt
som i verkliga livet vore rätt öde
utan alla olika former 
av skriftade ord
oavsett om de följer 
eller strider mot alla normer ...

Olikheterna i vårt skrivande
tycker jag är stimulerande och bra
så fortsätt skriva så som du känner
oavsett hur andra tycker och tänker ...

Ty även om det du skriver
kanske inte förmår nå fram och beröra mig
så kan du lita till
att det alltid finns någon eller flera andra
som berörs av dig
och som dina ord fortsatt läsa vill ...

 

 

_____________________________
Publicerad tidigare här i januari 2016
men det förmedlade budskapet torde
sakna bäst före datum.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-14 00:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
De flesta dikter berör
somliga stör
det är som det ska
vi vill dom alla ha
för att många läsare nå
och få något att suga på


2018-07-14

  HenrysDotter
Nej det här behöver inget bäst före datum,snyggt och meningsfullt ordat ,det är ju just alla dessa olikheter som är fascinerande.
Varje individ är unik.
2018-07-14

  Stay Golden
Tillsammans kan vi allt.
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP