Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GNÄLL

Det gnälls mycket nu.

Det skälls mycket nu.

Allt måste vara skräddarsytt.

Det skrivs mycket nu.

Det rivs mycket nu.

Och en av er är som förbytt.

 

LARZ GUSTAFSSON 13/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2018-07-13 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP