Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som livLina

Hur åskmolnen drar förbi,

utan minsta droppe,

över himlen saknas månen och

ljuset hållet hela natten.

 

Tänker att jag är en mörkerembar

Där vi sitter häller jag skuggan och vattnet,

låter jag porlar ur mina händer.

 

Du vet , jag sparade vintern i mina vener.

Jag tänkte du skulle behöva den och

Att jag skulle kunna ge den till dig nu

när det är allra varmast för,

 

Jag älskar dig. 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-13 20:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, värme och gemenskap!
2018-07-14

  morgonstjärna VIP
helt underbar i flöde och form
fångar känslan klar

tack

2018-07-14

  Fulbergarn
det är kärlek
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP