Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har din längtan

 

 

 

 

 

jag går i vågor

du går i vågor

vi gör vågorna på det stormande

vi gör vågorna på det stormande

havet havet

havet

 

stormande

 

vi

 

böljande över havet

bort

bort

mot fjärran tropiska stränder vit sand

månskensnätter

bland

snäckskalen släcker vi

vår brännande

törst

 

jag bär din längtan

gömd

i mitt djupaste mörker

jag stal den

om natten medan

 

du sov

 

den är min nu

och jag kommer aldrig

aldrig

 

att lämna den

t

i

l

l

b

a

k

a

* * *

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-13 21:03

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En böljande visa i vemodig ton.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP