Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en dikt, inget annat


JULKLAPPAR

Vi köper julklappar
I regi av usa
Och sensommaren
I en reviderad version till ett lämpligt språk
Hösten blev ansvarig för teatern
Som såg folk genom fönster
Som man en gång såg sig själv
Breven från försvarsmakten maler på
Vi kastar breven
Som vi kastar olämpliga fördomar på centralstationerna
Föräldrar på perrongerna
Tårar på snabbmatsrestaurangerna
Mellanstadieelever i våldet
Av att inte läsa mellan raderna
Blir resultatet av att
Vi köper julklappar
I regi av förväntningar
Och farföräldrar




Fri vers av Svante.
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-13 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante.

Senast publicerade
SLÄNGT
JULKLAPPAR
* Se alla