Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha lyssnat på Magnus Betner


Humor

Humor är en brist
jag helst inte erkänner
men gärna blir drabbad av

Var går humorns gräns
när den måste upprepas
utan att det känns

Humor kan va kul
men kan bli farlig och ful
makt och slakt och strul

Ett krampaktigt skratt
kittlar magen som får fnatt
ger inte ett skvatt

Humor är viktig
frimodigt försiktig
och genomsiktlig




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-14 08:35



Bookmark and Share


  Viksten
En fin trippel dikter av dig på morgonen
Bra
En rivstart på dagen
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren