Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natur

Det sockersöta
attraherar getingar
ropar Oh my gadd

Natur är dom djur
vi inte vill ha i bur
plus växter med tur




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 652 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-14 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren