Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibeln

Böckernas bok blev
bitvis rätt charmig men skev
liksom dom som skrev

Bibelböcker skrevs
som starka berättelser
ett bibliotek

Bibeln är många
olika rättesnören
en del pekar fel

Bibeln har ett driv
att öppna perspektiv
ge rum för nytt liv




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-14 08:44



Bookmark and Share


  Viksten
Jag har kärleksbudskapet som rättesnöre
Andra kristna uppfattar allt som står i bibeln
som sant

2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren