Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

gräsligt att grilla bredvid andras gräs
Inte för att jag direkt är vidskeplig, men när grannen börjar klippa gräset varje gång jag ska grilla hoppas jag att han ska lägga nycklarna på bordet, gå under en stege och sen råka krossa en spegel. Det är väl självaste fan att den där kvinnomisshandlaren ska ha millimeterprecision på sitt gröna radhusfält precis då jag ska offra några lammkotletter för att bevisa min småborgliga status. Klart medelinkomsttagarna måste få dask på rumpan av oss som briljerar lite extra.

Jag demonstrerar mitt förakt för idioten bredvid genom att överdosera tändvätska och pysslingar i lekparken skriker som om jag röker ut tomtarna på loftet. Världen är sjuk, tänker jag, samtidigt trampar jag på en spindel och grannen går igång på vattenspridaren. Helvete, nu ska karln in och sätta på frun eftersom det regnar i trädgården. Jag tänder en cigg över den öppna elden och då drunknar lampkottletterna i juniors nedpissade bassäng.

_______
Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-14 14:10Bookmark and Share


  Maskerade Masken VIP
härligt men farligt att grilla ute.
2018-09-02

  Annie b'larsson VIP
Jag förstår inte varför man inte kan steka sitt kött, om man nu överhuvudtaget ska äta kött, i stekpannan och bära ut maten i trädgården på tallrikar och fat. Hålla på med det här grillandet, jag blir tokig. Fast nu måste det väl ändå vara förbud.
2018-07-14

  Kungskobran VIP
The other mans grass is allways greener, the sunshine brighter on the other side......
2018-07-14

    violas
Den blir bättre och bättre
2018-07-14

    violas
Man tackar,rubriken är rolig men bättre än så här kan du
2018-07-14

    violas
Ojojojojoj,sommar iSverige
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP