Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnors intrigerande...


Samkönade

Samkönade förtalar inte varandra,
intrigerar mindre eller använder en
dolkstöt i andras ryggar som vapen.
Härskar ej, aldrig för att söndra den
goda tonen och kamratskapet.
Två kvinnor är en för mycket på en
och samma plats.

Beror det på generna...




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-14 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje