Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tagit bort

 

 

jag går nu

ut

 

genom de

 

låser grinden nio varv

månens skära följer in i

 

 

i ryggen syns

de vissnande penslarna i vasen

floden drejade med nakna händer

 

jag

har tagit bort mitt ansikte




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 308 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-07-14 14:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vackert berörande
2019-07-02

  aol
Underbart starkt berörande skaldat grep tag i hjärtat,
2018-09-17

    ej medlem längre
instämmer
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser