Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande harmoni


Det är tystnaden

Stillheten

Medvetenheten

En stilla knackning

Ett dovt myllrande utanför fönsterrutan.

Ett plagg som faller

Ett duschdraperi som dras för.

Ljudet av vatten som strilar.

Någon drar ett djupt andetag och pustar ut

Och

Känner livet som fläktar flyktigt förbi.

Om sommaren.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-14 15:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar hur du avslutar dikten: "Om sommaren".
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP