Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen ekar ditt skratt

 

Så älskad blir jag

i din mjuka famn

tagen av stunden

till välkomnat hus

i viljan förbrukad

säkrad i hamn

får vilan sin önskan

att tömma sitt krus.

 

Rosa är din kind

i neon blinkar vår natt

där musiken strömmar

är vi i stunden nära

du lockar mig dit

där himlen ekar ditt skratt

aldrig skall din kärlek bli

tung för mig att bära.

 

 




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-14 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP