Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skugga

Jag ser en skugga
Jag blir alldeles förskräckt
Är det där döden ?




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-14 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream