Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min

Ja jag behöver dig din ande tjuv
Vad än du säger
Vad än du gör

Genom alla dessa monster så söker jag dig
Oavsett hur högt berget sträcker sig

Bara du av alla finns för mig
Fri som en fågel
Flyg så högt du kan

Bortom alla gränser jag suktar
Du är ett hav jag i glädje dränker mig i

Du är glädje för mig för evigt
Du är lycka att kasta sig in i
Ren magi
Ren magi att leva på
Min egna magi
Magi jag lever på

Ja jag behöver dig din ande tjuv
Friheten i sig själv
Kärleken i sig själv

Min svaghet kommer alltid förbli din
Vad än jag förvandlas till är allt mitt ditt

Du är glädje för mig för evigt
Du är lycka att kasta sig in i
Ren magi
Ren magi att leva på
Min egna magi
Magi jag lever på

Ja jag behöver dig min ande tjuv

Min, min, min
Min, min, min

Ande tjuv




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av indieBella
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-14 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella