Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär lyckan

Hon plockade dem upp på strå
likt vilda smultron
fast de var få
lyckliga stunder du får förstå
att när tårar rinner
av lycka pur
handlade det aldrig om ren tur
ty den förtjänar lycka
som lycka bär
den ekvationen
så enkel är.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-14 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP