Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extremt varmt

Det var extremt varmt
Folk kunde bada i september
Men det slutade inte
Efter 185 år
reste sig folket upp ifrån sanden,
sträckte upp sina armar
mot den glödheta himlen
och ropade:
- varför röstade våra förfäder
inte på de gröna!

Gud tittade tröttsamt
ned från himlen och sade
- Jooo, men de snackade bara
invandring och terrorister hela tiden
De glömde den krypande verkligheten




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-14 23:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Insiktsfulla rader!
Det gröna är här
För att stanna, om
Inte mänsklig förträngnings
-mekanism bränner bort den
Med sin glömska. ..



2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner