Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aria

 

han bär sin stolthet

ett liv med ansvar

han följer plikten

han klargör sikten

 

han gläds av dig

rosor ej

han kan uppskatta

din lilla macka

är mycket värd




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-07 22:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Fint så med få
ord beskrivet
vad som gäller
här uti livet!
***********
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP