Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRID I HJÄRTAT

FRID I HJÄRTAT


När ska människor finna den inre frid de behöver
Det är bara ett kämpande att få ihop en massa klöver
Om man får önska sig något, önskar man det man alla
redan har
Kan man inte glädjas över något, vad finns då kvar

Det fodras att man fyller förråden med en hjärtats fröjd
Du kan då blicka upp mot himlen på kärlekens höjd
Att vara älskad och sedd, är det viktigaste i livet
Men idag finns det så många trasiga människor, hur har
det blivit

Hur ska man kunna visa empati när själen har riktiga sår
Kärleken borde få spira nu när det går mot en ljus vår
Vi är så sköra som ett spegelglas, vi kan spricka ifrån kant
till kant
Detta är något som sker varje dag varför, denna fråga är
relevant

Att få drabbas av den frid, hjärtat suckar efter skulle alla få
Här fodras det mycket kärlek nu, inte så där apropå
Ett fridfullt land med ett folk som längtar efter en själslig ro
Tvivla inte ,utan kämpar mot ondskan, för sist vinner du din tro

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-15 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj