Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tystade barnet

Vaknar
ur drömmens
råkalla grotta

Stryker i skuggorna
Skakar av kyla

Vuxna i ring
kring barnet som dog

Vill ropa:
Det är inte jag!

Det är inte jag
som dödat barnet!

Hopbiten käke
sluter ontet
i magen

Vuxen nu
Lyfter upp barnet
Kramar det ömt

Vaggar mig själv
på sängkanten

Viskar:
Du har inte dödat
ett barn

Det måste du förstå.




Fri vers av MajvorG
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-15 07:43



Bookmark and Share


  Hjördis Krovotskij
wow! vackert
2018-07-18

  Öknens Ros VIP
Känsla, närhet, ett minne från det förflutna.
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

MajvorG