Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du höra dem?

 

 

 

 

 

Om

flyttfåglarna

 

och akvarellfärgerna

 

med hösten kom tranplogarna och de kinesiska

turisterna

 

n

e

d

s

t

i

g

a

n

d

e

 

melankolinätter

de folktomma gatorna flytande transparens

blev jag Moderat

Intruder”

 

längtan söderifrån ostlig vind

luftfuktighet 56%

vind 3 m/s

 

lövdans över Lappvikens sjukhus

förrymda själar

genom

skådande glasögon

i

anti

depressiva

 

kan du höra dem

 

skrika?

 




Fri vers av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-15 09:45

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Märkligt att läsa om sjukhuset som inte längre finns, en suggestiv text!
2018-07-17

    ej medlem längre
Jag kan riktigt höra dem skrika genom din mycket målande text. Den nedstigande resan söderut känns både längtansfylld och lite skrämmande. Det här är annorlunda. Det här är riktigt bra.
2018-07-15

  Anya VIP
Fasen så bra. sparas! du har förmåga att skapa känsla och bilder.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP