Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här texten är till dig.

Jag ser du gråter i morgonens ljus.
Du försöker gömma dina tårar i din hand.
Det finns någonting i hjärtat som du behöver lätta på.
Jag finns bredvid dig när allt blir för svårt.

Jag är skapt för att finnas vid din sida.
Jag kan binda vackra kransar åt dig.
Jag ger dig kramar i mängder
och solsken serverar jag i ett glas.

Du behöver inte tänka mer på framtid och jobb.
Du kan luta dig mot min axel om du vill.
Om du drömmer om ondska och fula troll
så kan jag viska vackra ord till dig.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-15 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream