Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridån går upp.

Ridån går upp
ensemblen står redo
förklädda med maskerna på
jag blir du
du blir jag
alla spelar vi vår roll
vem är vem
är det du
jag eller vi?
Publiken låtsas förstå
ingen vågar viska
vad är det här?
Vem är vem
är allt ett spel
eller är det kanske verklighet?
Publiken låtsas förstå
fast ingen egentligen förstår.







Fri vers av HenrysDotter
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-15 10:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra beskrivning!
Som på Poet se s
Estrad charader?

2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter