Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens symfoni

Toner från tystnaden spelas upp.
Toner som aldrig spelats förr.
Som stressen tystade ner.
Nu hör jag inget annat .

En sjö skiner upp i mörkret.
Jag tittar länge och engagerat.
Jag ser en människa dansa.
Hon dansar ensam med ro.

Till tonerna flyter hon med.
Likt en älva svävar hon omkring.
En syn som man aldrig ser igen.
En syn som ingen kommer tro på.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-15 10:17



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Vackert!
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream