Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hav bortom molnen

Ett hav tittar fram
långt bortom molnen.
Den viskar lugnt
att här blir det bättre.

En lång väg får vi vandra
men när vi är framme spelas lyckan upp.
En ängel flyger över dit.
Hon ser så stark ut.

Hon svävar fram
med guld i sitt hår.
Hennes vingar är starkare än vapen.
Hennes förnuft är starkare än makt.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-15 10:28



Bookmark and Share


  SatansSon
en ängel är aldrig en hon. det säger ju bibeln. och muhammed säger rentut att det bara det finns manliga änglar.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream