Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontimmar

Dricker kaffe på altanen
Skrattar lugn
Vet att världen blir bättre
Vet att smärtan kommer ta slut.

Ser en katt gömma sig i busken
Den leker glatt med vinden.
Ser ett äpple ligga på marken
En fågel såg det också.

Hör vinden sjunga på en melodi
Jag börja också sjunga med.
Nu är tillvaron som plättarna med sylt
Alldeles fantastiskt rogivande.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 521 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-15 10:34



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
äh. pättar me sylg funkar inte så. de gör en fet och däst som roger magnusson då tränaren för olympique marseille inte lät honom spela. inte släppte han roger magnusson för landslagsspel heller.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream