Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur askan

Kvinnan med genusperspektiv
och fruktlösa drömmar

Försöker ständigt på nytt födas
Ur askan
Bort från elden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-15 11:22



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket fint.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP