Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insekts instinkt

Man får en märklig förnimmelse

av att se en liten insekt som skadats

genom att ha kommit i kläm

och blivit av med någon extremitet

Man ser att insekten på något sätt ryggar till

och undrar vad som hänt

Det skulle vara mycket intressant att få veta

hur den lilla insekten tänker

Den kan ju inte tänka som en människa

och föreställa sig något sådant som döden

och kroppslig utplåning




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-15 12:24



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Intressant tanke!
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP