Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetsupport

Som poet blir man erkänd och prisad

om man formulerar sig lite kryptiskt,

så läsaren får känna sig lite duktig

genom att få tyda något sorts budskap

i det hela




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-15 12:35



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Det är det som är fascinerande,alla tyder och tolkar på sitt sätt.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP