Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gjort är gjort

Tomheten
Existensen utan mening
Eller
Förbannelsen över det som inte gick
Det du inte gav
eller kunde ge
Tårar över det du inte fick
Ilska utan utlopp
Oåterkallelig vrede
Det meningslösa i att söka återkalla
någonting som fanns en gång
eller aldrig ens funnits
Vad gör vi nu?
Hur arbetar du dig upp ur avgrunden?
Inga hållpunkter
Inget att ta fasta på
Obefintlig lust!
Trevande försök
som bara inte fungerar
bara sorgen,tröstlösheten
Falskheten i att ändå låtsas som ingenting
År läggs till år
Bittra tårar är vad du har
Bittra tårar är vad du ger




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-15 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP