Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE HÄR DAGARNA

och jag ska minnas de här dagarna som vackra

men allt för varma för en lirare som jag

för nu är värmen som ett efterhängset gissel

och ingen dag är något härligt undantag

 

och jag ska minnas hur man talade om torkan

och hur min törst borrade hål i plånboken

och hur jag undrade hur länge man kan orka

när värmen kommer som en ovälkommen vän

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2018-07-15 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller inte med.
Tack för kommentaren!

Sommaren 1994 var jag med och reste tält hos Maranata i Bromma.
Minns den sommaren mycket väl.
Vi knackade dörr i Rinkeby och inbjöd till tältmöten.
2018-07-15

  Bodingen VIP
Bästa sommaren sedan 1994, just love it, slipper klippa gräset, man kan tälta, inte en snöflinga i sikte, fantastiskt sköna kvällar och nätter utan rånne på taken...underbart!
2018-07-15

  Fulbergarn
jag med :)
2018-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag åsyftade INTE alkohol utan Loka, Ramlösa m m.
2018-07-15

  Fulbergarn
jag äter och dricker upp hela lönen ute, men skönt är det vid sjön
2018-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag går in på sista semesterveckan nästa vecka.
2018-07-15

  Språk, hjärna!
Tur att man är ledig iaf.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP