Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite nattlligt trötta tankar strax innan midnatt ... - Tillkommen och publicerad tidigare här i juni 2012 men det förmedlade budskapet saknar bäst före datum!


Att kunna ge av sig själv ...

... är mer än önskvärt
och hedervärt i sig ...

Men att också 
kunna ta emot
det som man får
av det någon vill få ge
är minst lika väsentligt

om än det är en grej
vi glömmer bort
lite då och då
eftersom
vi är så upptagna av
att försöka se till att
få bekräftelse för

att det vi gör
och det vi ger
är tillräckligt bra
nu som då ...

Något jag tror
är rätt viktigt att tänka på ...

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-15 15:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Att ge efter förmåga är fullt tillräckligt.
Och att få är alltid lika uppskattat.
Men vissa har inte ens förstånd att tacka.
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP