Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändstrenden


Orden är kläder
stilen förfaller

man ska visa hud
men inga känslor

ordet för svaghet
är till exempel borttaget

man ska ta sig i kragen
med bar över

en avklädd maskerad

vet ni vad
ni kan ta er i röven




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-15 16:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tuff skall man va
annars är man ingenting att ha
så ligger det till
även om man inte vill
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor