Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKOM DEN STÄNGDA DÖRREN

 

Jag såg en skymt av dig

 

när bilen sakta gled förbi

utanför mitt fönster

 

utan att stanna

 

och släcka elden

som brann i mig

 

bakom den stängda dörren

 

hörde du inte

min längtan yla oförlöst

 

såg du inte

mina tårar tysta strida

 

kände du inte

mina läppar omsluta dig

 

bakom den stängda dörren




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-07-16 17:58



Bookmark and Share


  Rise Little One
Smärtsam längtan som berör!
2018-07-17

  M.Eta
Fin text om längtans våndor!
2018-07-17

  S~A •••
Wooow
2018-07-16

  Blomma-Stjärna VIP
svårast att bära
- längtan som förgäves söker -

så bra framfört!

2018-07-16

  stig wikman
WOW!
Så känslofyllt.
2018-07-16

  Niliboy
Ja, se kärleken! Den finns ju å vi diktar om den. Men det är skönt att slippa fler som Elvira Madigan med sin löjtnant Sparre!
2018-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om längtan och saknad!

Hoppas att dörren öppnades för kärlekens skull!
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP