Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror jag fick en släng av Cornelis.....


Fingrar & fantasi

Jag kan inte låta bli
när du går förbi
i min fantasi
För du är så jävla het
nåt som alla redan vet
Men jag är behärskningsatlet
när det gäller verklighet

Men i min fantasi
har mina fingrar ingen pli
Du skapar mitt åtråkli
Jag kan inte låta bli!

Med du får aldrig veta
om min tankar heta
i så fall får du leta
i min hjärna - ja den konkreta

Med fingrar & fantasi
går det som det ska
Det blir aldrig vi
men en orgasm per dag
det fixar du & jag!




Fri vers av Silverflowerpoet VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-15 19:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
*ler* Så jäkla bra och fint skrivit i en ton av frustration och stark längtan! Gillas mycket :)
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Silverflowerpoet
Silverflowerpoet VIP