Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hav

Man kan tro jag hade det lättare som liten.
Dock så kände jag mig alltid sliten.

Många säger barndomen är det bästa i livet,
Och att få kärlek alltid tas för givet.

Ofta ser jag mörkret i mitt liv som det är.
Men allt som var är inte här.

Lyckligare än nu kan jag inte vara.
Så egentligen är det ingen fara.

Bara jag är mig själv och kämpar på.
Så jag kontroll över livet återfår.

Tänk hur bladet kan vända.
När äkta kärlek bara händer.

Är tacksam för allt jag någonsin gav.
Så jag äntligen kan simma i kärlekens hav.




Fri vers av Jina
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-15 22:17



Bookmark and Share


  Madeleine S
Denna dikt är superfin! Den smekte mitt hjärta <3
2018-07-22

  Larz Gustafsson VIP
"Dom vuxna säger att ungdomen
är den bästa tid man har...
Dom vet inte hur fel dom har..."

(Skabb)
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Jina
Jina