Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förunderliga livet.

En magisk minut

en vidunderlig gåva

att förvalta väl


- vår korta tid på jorden.
borde nyttjas för kärlek.








Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-15 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP