Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är bytt verkligen bytt


jag bytte födelsedag
för den jag hade förr var självmordsbombad
där ligger bara en krater men tänk
om jag har fel
det finns så många rustningar att dra på sig
när sorgen rädslan och den egna oförmågan
döds-smärtar
och stinger mig själv djupast in i hjärteroten




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-15 23:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
rustningar behöver vi alla ibland lite till mans ju

fint
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP