Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

618."The sparkling blood so beautiful and sad..."

...nar tromb exciteras av passion,
tropisk natt faller ner
i ett rovgirigt öga,
enade känslor flyttar sig
i glöden av gravitationell ocean...

Allt kokar bubblar stönar stänker !!!

andnings överföringen ökar till
höjderna av ultravioletta strålar
och skakning av jordskorpan rör sig in
i spektret av pladask ljus...

bestrålning av den Blåblå Sfären...
"I DON´t KNOW ANOTHER WAY!"
knackar där...där Solens kraft
framträder med,

"YOU GAVE ME FEELING OF A NEW DAY!"




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-16 00:18



Bookmark and Share


  petter rost
Sällsynt dikt med sällsynt djup erotisk andning – och märkligt är hur de två från varandra skilda stroferna på engelska, rubriken och slutraden, tillsamman skapar en egen tokigt stark dikt. Hör raderna så här:

The sparkling blood so beautiful
and sad...
YOU GAVE ME FEELING OF A NEW DAY!

– och hur 'blood' - 'sad' - 'day' inte alls rimmar men flyter som ett mjukt rim genom sinnena.

Och den oöverträffbara bilden av
"... spektret av pladask ljus...".

Poesi som oundvikligen lägger sig som mäkre i min bok.


2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP